Головна » 2018 » Березень » 28 » Благодійна діяльність
13:30
Благодійна діяльність

Сьогодні, на жаль, в пресі , на телебаченні стає все більше повідомлень про допомогу онкохворим дітям. Хтось хвилюється за діток та переказує гроші, а хтось намагається навіть не перейматись. Важкі хвороби маленьких дітей стають буденністю.  Проте не для нас.

 Учні, їх батьки та колектив працівників школи-інтернату вже вкотре відгукуються на поклик про допомогу.

В онкогематологічному відділені лікуються 30 діток. Звісно, для всіх у нас коштів не вистачило, адже лікування дуже дороге. Проте одній маленькій дитині ми допомогли – трирічний Максимко отримав такий вкрай необхідний йому медичний препарат – цефотрин. Хлопчик знаходиться на лікуванні з вересня 2017 року. На нього очікує ще не один курс хіміотерапії. Але мама не опускає руки і сподівається, просто впевнена у тому, що все буде добре.

До лікарняного відділення так просто не потрапити. Перед поїздкою учні школи Місаренко Олексій та Федорук Катерина були в обов’язковому порядку оглянуті  лікарем школи.  Оксана Вікторівна пояснила нам, що навіть слабенький кашель або нежить можуть стати на заваді відвідувачам у візиті до маленьких пацієнтів, адже   діти під час лікування в онкогематології чутливі до інфекцій. Ще одна умова – мати бахіли та одноразову пов’язку.

Зустрів нас Михайло Васильович Адиров – дитячий гематолог Миколаївської обласної дитячої лікарні. Він провів нас у відділення, познайомив із своїм найменшим пацієнтом – Максимком,який потребував невідкладної допомоги та погодився відповісти на наші питання. Після інтерв’ю Михайло Васильович подякував усім учням, батькам, колективу  школи за чуйне та добре серце й побажав міцного здоров’я. А ще вручив подяку від адміністрації онкогематологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні за надану благодійну допомогу у вигляді медичних препаратів.

Педагог-організатор, Гаркуша О.Г.

Переглядів: 399 | Додав: anna_ginkul | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]