Головна » 2019 » Травень » 13 » Незабутня зустріч
18:44
Незабутня зустріч

13 травня учні Мішково-Погорілівської санаторної школи-інтернату мали змогу зустрітися з двома відомими творчими людьми нашого краю, митцями, цікавими особистостями, гарними жінками Марущак Вірою Іванівною та Чебановою Світланою Геннадіївною. Цей захід був організований за сприяння Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва. Відразу хочеться подякувати Бринкіс Ірині Володимирівні та Драгуновській Наталії Володимирівні за цей чудовий захід.
Для у чнів зустрічі з відомими людьми - це завжди цікава подія, сповнена вражень та емоцій. Віра Іванівна та Світлана Геннадіївна розповідали про творчість, якою займаються. Пані Віра - письменниця, журналістка, вчителька та бібліотекар. Пише вірші для дітей,казки, оповідання. Й про дорослих не забуває. Їм також знайдеться що почитати. В доробку Віри Іванівни є вже багато збірочок. Усі вони написані простою, доступною мовою. Твори Віри Іванівни вчать добру, любові до рідного краю, українських традицій та родини. 
Світлана Ганнадіївна розповідала про те, як стала художницею, про листівки з видами нашого міста, що облетіли майже весь світ, про свої картини та друзів.
Проте найголовніше, чому навчила дітей ця зустріч - це бути людиною, вірити у свою мрію, ставити мету й іти до неї, бути патріотом, цінувати кожен день свого життя й радіти кожній прекрасній миті. 
Бажаємо мисткиням творчих успіхів, натхнення, польоту думок і фінтазій, а найголовніше - міцного здоров'я та мирного неба над головою.

Педагог-організатор, Гаркуша О.Г.

Переглядів: 351 | Додав: anna_ginkul | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]