Головна » 2018 » Листопад » 27 » Програма розвитку молоді від Освіторії
13:42
Програма розвитку молоді від Освіторії

У 2018-2019 н.р Мішково-Погорілівська ЗОСШ-інтернат долучилася до програми розвитку молоді від ГС «Освіторія» спільно з компанією Coca-Cola. Талановиті тренери Ирина ПлешаковаOlya Kudina заохочували здобувачів освіти 10-11класів до навчання, ділилися цінним життєвим досвідом, мотивували мріяти та вірити у себе та власні сили. Для якісної підготовки до ЗНО з української мови гості подарували посібники Ігоря Хворостяного «Українська мова: лайфхаки».
Завдяки Освіторії та їх партнеру компанії Coca-Cola в нашій школі буде відкрито комп’ютерний клас, що дозволить працювати з дітьми онлайн і підключати їх до програми iLearn. Учні матимуть можливість працювати на надсучасній освітній платформі, безкоштовно підготуватися до ЗНО з провідними педагогами й спеціалістами в Україні. Також дітям була запропонована модель навчання у формі гейміфікації, яка дозволить цікаво вчитися та отримувати бали за виконання різних освітніх завдань. Накопичені бали учасники зможуть обмінювати на подарунки.
Ще одна можливість, щедрий подарунок для наших учнів, від ГС «Освіторія» спільно з компанією Coca-Cola – це можливість безкоштовно пройти профорієнтаційний тест Magellano, який допоможе виявити схильності до різних видів діяльності та допоможе максимально реалізувати свої здібності. А нашого психолога Юля Калинскаявіднавчають у Києві даній методиці, що стане цінним надбанням на майбутнє.
Ще одна цікава та корисна платформа, з якою познайомилися учасники тренінгу - youthempoweed.com.ua від компанії Coca-Cola з курсами та порадами з працевлаштування, яка допоможе знайти свій шлях у дорослому житті.
Тішимося співпрацею, знайомством, подарунками та спілкуванням. Ви – надзвичайні! Ваша місія – надважива! ДЯКУЄМО за співпрацю!
#Освіторія
#CocaCola 
#М_Погорілівська_ЗОСШ_інтернат
#профорієнтація

Переглядів: 272 | Додав: anna_ginkul | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
Avatar 27 Листопада 2018 в 13:43 anna_ginkul написал:
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]