Головна » 2015 » Березень » 27 » Робота на канікулах
12:45
Робота на канікулах

 Весна…Весняні канікули…Зазвичай у всіх учнів це поняття асоціюється з відпочинком. Рахуючи останні дні  навчання , діти заздалегідь планують , що і як вони будуть робити.  Стільки вільного часу! Щодня можна спати досхочу, грати на вулиці чи сидіти за комп’ютером…

Але не всі відпочивають на канікулах. Так, вчителі та вихователі Мішково – Погорілівської санаторної  школи – інтернату свій вільний від уроків час витрачають на підвищення фахової майстерності та беруть участь у різноманітних науково – методичних заходах.

 

Протягом тижня у школі відбулися методичні об’єднання вихователів старшої та молодшої школи, під час яких, педагоги виступали з доповідями, ділились досвідом та практично відпрацьовували навички ефективної взаємодії з батьками та учнями.

У вівторок вчителі та вихователі  приймали участь у психолого – педагогічному семінарі: « Розвиток психологічної проникливості», де розвивали вміння емпатійного слухання, здатність розуміти інших людей, вміння ставити себе  на місце іншого.

В середу відбувся просвітницький семінар : «Користування Інтернетом, як складова медіаграмотності педагогів», на якому вчитель історії Гінкул В.С. підкреслив, що сьогодні все більше дітей користується Інтернетом для спілкування, пошуку інформації , ігор. Але розширення можливостей в онлайні збільшує і кількість ризиків. Віктор Сергійович надав рекомендації як правильно формувати навички безпечного користування Інтернетом та раціонально розподіляти час роботи за комп’ютером, щоб зберегти фізичне та психічне здоровя дітей.

 У планах педагогів ще безліч цікавих та корисних заходів.

Переглядів: 476 | Додав: SerVic | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]