Головна » 2019 » Квітень » 6 » У м. Миколаєві команди юнаків закладів освіти інтернатного типу Миколаївської області змагалися за першість у волейболі
09:30
У м. Миколаєві команди юнаків закладів освіти інтернатного типу Миколаївської області змагалися за першість у волейболі

05 березня 2019 року у м. Миколаєві відбулися змагання з волейболу (юнаки) XV обласної Спартакіади серед учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів, в яких взяли участь 7 команд: Миколаївської  ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст. № 3, Миколаївської санаторної ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст. № 4, Мішково-Погорілівської санаторної ЗОШ-інтернату Вітовського району, Вознесенської ЗОШ-інтернату І-ІІІ ст. «Обдарованість», Очаківської санаторної ЗОШ-інтернату, Шевченківської ЗОШ-інтернату І-ІІ ст. Вітовського району, КЗ «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації» м. Миколаєва.

Змагання проводилися по коловій системі в одне коло з розподілом на 2 групи. Безперечно, хлопці добре готувалися до цих змагань, як фізично так і морально. Кожна команда у підгрупі боролася за вихід у фінал. У фіналі зустрілися команди: Миколаївської санаторної ЗОШ-інтернату № 4, Мішково-Погорілівської санаторної ЗОШ-інтернату, Очаківської санаторної ЗОШ-інтернату, Комунального закладу «ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. – центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації».

Кращою командою у фінальних зустрічах стала команда Миколаївської санаторної ЗОШ-інтернату № 4, яка протягом останніх років посідає І місце. Друге місце у команди Мішково-Погорілівської  санаторної ЗОШ-інтернату, а ІІІ місце виборола команда Очаківської санаторної ЗОШ-інтернату.

Команди нагороджені дипломами відповідних ступенів Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Висловлюємо подяку в.о. директору комунального закладу «ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. – центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації» Лисенко В.М. за створені умови для проведення обласної Спартакіади з волейболу.

Організатор змагань – Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Вітаємо переможців та призерів та бажаємо їм впевнених стартів та перемог!

ДЖЕРЕЛО: http://www.movkfvs.com.ua/u-m-mikolayevi-komandi-yunakiv-zakladiv-osviti-internatnogo-tipu-mikola%D1%97vsko%D1%97-oblasti-zmagalisya-za-pershist-u-volejboli.html

Переглядів: 290 | Додав: anna_ginkul | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
Avatar 08 Квітня 2019 в 17:58 komendor69 написал: 6 березня відбулися обласні змагання серед команд дівчат. У нас III місце.
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]