Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Учні Мішково-Погорілівського санаторної школи-інтернату – найактивніші учасники акції «Зігрій солдата»
20:19
Учні Мішково-Погорілівського санаторної школи-інтернату – найактивніші учасники акції «Зігрій солдата»

 Учні Мішково-Погорілівської санаторної школи-інтернату вже вкотре взяли участь в акції «Зігрій солдата». Напередодні Дня захисників України в школі відбувся благодійний ярмарок, гроші від якого були направлені на придбання необхідних речей для воїнів АТО. Діти разом з батьками охоче долучилися до підготовки та проведення заходу: напекли печива, тортиків та інших смаколиків, власноруч виготовляли сувеніри. Під час ярмарку було зібрано більше 6 тисяч гривень. На ці кошти для солдатів закуплена тепла білизна (38 комплектів) та теплі шкарпетки (72 пари). У кожну посилку поклали печиво. А також діти написали захисникам сповнені теплоти і поваги листи, у яких висловили сподівання що найближчим часом військові дії на нашій землі припиняться й настане мир і злагода на всій Україні, привітали воїнів зі святом Дня захисників України і побажали їм повернутися додому живими та здоровими.
Мішково-Погорілівська санаторна школа-інтернат тісно співпрацює з місцевою волонтеркою Семенюк Людмилою Іванівною, яка й відвезе посилки солдатам.
Департамент освіти і науки облдержадміністрації висловлює щиру вдячність учням та педагогічному колективу Мішково-Погорілівської санаторної школи-інтернату за активну участь в акції «Зігрій солдата», патріотизм, примноження кращих традицій українського народу.

 

Переглядів: 330 | Додав: MMM_69 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]