Головна » 2019 » Квітень » 8 » "Велика гра "Твій старт" від ЧНУ імені Петра Могили
17:09
"Велика гра "Твій старт" від ЧНУ імені Петра Могили

5 квітня здобувачі освіти Мішково-Погорілівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату стали учасниками заходу "Велика гра "Твій старт"", що була організована командою викладачів та студентів кафедри соціальної роботи, управління і педагогіки Чорноморського національного університету імені Петра Могили. Метою цієї гри стало стимулювання творчого самовдосконалення, ознайомлення з основними психологічними та моральними засадами безпечного перебування в Інтернеті, сприяння професійному самовизначенню та набуттю практичних навичок для різних галузей суспільного життя учнівської молоді.
За допомогою різних цікавих майстер-класів учні Супрунова Вікторія, Місаренко Олексій, Афоніна Ганна, Крук Анастасія, Колісніченко Андрій, Матвієнко Софія та Стукалюк Вадим дізналися про побудову власного бренду, як берегти найцінніші моменти життя, як наполегливо йти до своєї мети, про здоровий спосіб життя та ін. Також всі учні, що були присутні на Великій грі (а це близько 150 учасників) мали змогу ознайомитися із спеціальністю "соціальна робота", про яку розповіли викладачі кафедри та студенти. Всі проведені майстер-класи були цікаві та змістовні. Не обійшлося на заході і без смаколиків, якими пригощали всіх гостей. Найактивніші гравці шкільних команд (Супрунова Вікторія та Місаренко Олексій) отримали на пам"ять записники. 
Дякуємо завідувачу кафедри соціальної роботи, управління і педагогіки Ю.В.Палагнюк та усім, хто готував цей захід за цікаво проведений день та позитивні емоції, за нові знгайомства та корисну інформацію.

Педагог-організатор, Гаркуша О.Г.

Переглядів: 592 | Додав: anna_ginkul | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]